DVS Christmas with Friends

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 december was er de kerstshow Christmas with Friends in het clubgebouw van de Chr. Muziekvereniging DVS Katwijk. Ruim 300 bezoekers genoten van de show die werd gegeven door de Marchingband van DVS samen met de bekende coverband Support Act. Een gevarieerd programma vol kersthits, zang en humor zorgde ervoor dat het publiek een heerlijke avond beleefde en helemaal klaar is voor de komende feestdagen.

De Marchingband van DVS onder leiding van Rob Balfoort mocht tijdens deze show helemaal uit zijn eigen comfortzone stappen. Er was gekozen voor een programma vol met bekende kersthits die we in dezer dagen kunnen beluisteren via Sky Radio. Een combinatie van swing, up tempo en ingetogen nummers van nationale en internationale artiesten. Samen met de coverband Support Act, bestaande uit twee zangeressen, toetsen, drums, bas en gitaar. Het programma bood zowel ruimte voor individuele nummers als nummers die door de Marchingband en Support Act samen werden gebracht.

Speciaal voor deze show was het clubgebouw van DVS helemaal omgetoverd in een bijzondere kerstsfeer. De grote zaal was voorzien van een groot podium voor het orkest en de band, zodat het publiek comfortabel van de show kon genieten. Voor de pauze speelde de Marchingband in hun bekende groene uniformen. Na de pauze was de hilariteit groot toen bleek dat de Marchingband getooid was in een bonte schakering van foute kersttruien. Alles mocht na de pauze, dus werd het een vrolijke boel met meedeinende muzikanten en leuke grappen. Het enthousiasme werkte aanstekelijk op de band en het publiek, waardoor er niemand te vinden was die aan het einde van de avond niet vrolijk het gebouw verliet.